انتقاد از نامه شورای نگهبان درباره رد صلاحیت اقلیتهای دینی در انتخابات شوراها

وی افزود: نکته اول در خصوص این موضوع اینکه قوانین انتخابات شوراها برعهده مجلس گذاشته شده و ناظرین و ضابطان اجرایی آن نمایندگان مجلس هستند. از سوی دیگر چندین بار مصوبه مجلس در این خصوص در سالهای متمادی از جمله سال ۷۵، ۸۶ و ۹۲ به شورای نگهبان ارسال شده و خلاف موازین بودن همه این اصلاحیهها تشخیص داده شده است بنابراین اگر یک یا دو بار این اقدام انجام شده مجدداً مواردی که شورای نگهبان اعلام کرده چیست؟
عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی کشور در مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: نکته دوم این است که متأسفانه نظارت استصوابی از میزان احوالات افراد در حال تسری یافتن به قوانین است که این امر بدعتی است که اگر ایجاد شود هر روز ممکن است قوانینی که خود نمایندگان تصویب کردهاند ملغی شود از این جهت باید این موضوع را مد نظر قرار داد و از شما به عنوان هیأت رئیسه مجلس میخواهم که به این موضوع رسیدگی کنید.
علی مطهری نایب رئیس مجلس شورای اسلامی در پاسخ به این تذکر گفت: این موضوع کمی مبهم است و ما منتظر توضیح سخنگوی شورای نگهبان هستیم.
وی تصریح کرد: زمانی که مصوبهای از مجلس میگذرد و شورای نگهبان نیز درباره آن اظهارنظر میکند بعد از آن دیگر نمیتواند اظهارنظر مجددی درباره آن داشته باشد و به نظر میرسد استناد به اصل ۴ قانون اساسی نیز در این مورد پس از آنکه شورای نگهبان نظر خود را اعلام کرده نافذ نیست اما بهرحال ما منتظر توضیح شورای نگهبان هستیم و رئیس مجلس شورای اسلامی نیز اقدامی را در این زمینه انجام دادهاند که امیدواریم این موضوع شفاف شود.
انتهای پیام /
دیدگاه خود را ثبت کنید
مایل به ثبت نظر خود میباشید?نظر خود را در زیر ثبت نمایید